Agenda

We’re hard at work finalizing the agenda for cj Conference 2020. To learn what we’ve covered at past cj Conferences, check out the agenda from 2018.

Stay tuned for updates on what we have in store for 2020!

See our cj Conference 2018 agenda below! Check out our schedule of events and follow the Voice of the Camel blog to stay up to date on the latest conference news.

Wednesday, October 3, 2018

6-9 p.m.             Welcome Dinner at Rock Bottom Brewery powered by Apex Chat

Thursday, October 4, 2018

8:15 a.m.             Breakfast powered by Ferrer, Poirot & Wansbrough (45 mins)

9:00 a.m.             Conference Open (20 mins)

9:20 a.m.             Session 1 (80 mins)

  • Creative Showcase
  • Community Client Panel  

10:40 a.m.           Morning Break powered by Outfront Media (20 mins)

11:00 a.m.           Session 2 (80 mins) 

  • Growth of Firms: 4 Ops Tools & Success Stories 

12:20 p.m.           Lunch powered by Alert Communications (60 mins)

1:20 p.m.             Session 3 (70 mins)

  • Speaker: Ken Schmidt–Building Tattoo-Worthy Customer Relationships 

2:30p.m.              Mini Break (10 mins)  

2:40p.m.              Session 4 (40 mins) 

  • cjID–Marketing Attribution & Automation 

3:20 p.m.             Afternoon Break powered by Legal Conversion Center (20 mins)

3:40 p.m.             Session 5 (50 mins) 

  • Making Lawyers Better: Tiering Lawyers, Continuing Education & Reviewing Files

4:30 p.m.             Closing (30 mins) 

  • Invite to the Evening Reception 
  • Final Thoughts 
  • 2018 Partner of the Year Presentation  

7:00 p.m.             Reception & Heavy Hors D’oeuvres at George Jones Museum (3 hours)

Friday, October 5, 2018

9 a.m.-12 p.m. Breakfast and Open House at cj Advertising powered by Q1 Media